A l'espera del Govern

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Institut Nacional de l'Habitatge no preveu pressupost per a aquest 2024 per a importants tasques de la seva competència. Per exemple, no hi ha cap partida per tramitar les inscripcions al registre de sol·licitants d'habitatges a preu assequible o per implantar la plataforma informàtica vinculada al sistema d'informació dels contractes d'arrendament.

L'Institut Nacional de l'Habitatge espera que el Govern delimiti com i quan s'han de dur a terme algunes tasques que té encomanades. Per aquest motiu no preveu partides per tramitar les sol·licituds d'habitatges a preus assequibles i per mantenir i gestionar els edificis destinats a aquesta modalitat. La institució es posa a disposició del Govern com a gestora natural d'aquesta mena d'habitatges.

Tampoc no preveu cap partida per gestionar la finalització i la implantació de la plataforma vinculada al sistema de contractes d'arrendament. No hi ha fons per col·laborar amb el Govern en l'elaboració del Pla per al dret a l'habitatge que ha de permetre disposar dels elements d'anàlisi i de diagnòstic necessaris per donar resposta al mandat constitucional en aquest àmbit. A més, no hi ha cap partida prevista per continuar els treballs per constituir el Fons d'Habitatge.

Entre les feines que sí que preveu dur a terme aquest 2024 hi ha la gestió i el manteniment de la Casa Aristot Mora de pisos socials i continuar col·laborant amb l'executiu en l'actualització i ampliació de les estadístiques relacionades amb el seu àmbit.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.