Espot celebra l'adhesió del 72% dels funcionaris al nou pla de pensions de la Funció Pública

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'adhesió del 72% dels funcionaris al nou pla de pensions de la Funció Pública és una bona notícia. Així ho creu el ministre de Justícia i Interior, Xavier Espot, que aquest matí ha passat pels micròfons de Ràdio Nacional. Espot creu que en aquest aspecte s'ha imposat la lògica. Espot ha valorat l'acusació de prevaricació de la fiscalia contra el batlle David Moynat. El ministre ha defensat la presumpció d'innocència, però també l'actuació del ministeri públic.

 Xavier Espot ha valorat positivament l'adhesió dels empleats públics al nou pla de pensions de la Funció Pública. El ministre de Justícia i Interior ha assenyalat que la pràctica ha demostrat que es tracta d'un bon pla i que, tot i les protestes que la reforma va provocar entre els funcionaris i els cossos especials, finalment s'ha imposat la lògica.

Pel que fa a la via judicial oberta entorn a la reforma de les pensions, Espot ha dit que el Govern acatarà les sentències. Ho farà amb la consciència tranquil·la ja que es tracta d'una reforma respectuosa amb la llei. D'altra banda, el ministre ha valorat l'acusació de la fiscalia contra l'expresident de la Batllia David Moynat.

Pel que a la tasca legislativa, Espot ha destacat que enguany estarà més dedicada a Interior i aquest any s'entrarà a tràmit parlamentari la llei de bombers i les modificacions legislatives del cos penitenciari i de policia. Un cop aprovades, el Govern convocarà 15 noves places del cos d'ordre.

Informa: Ana Alamán   Imatge:Albert Aymamí

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.