Espot replica a Marsol que és prematur parlar de després de la consulta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Xavier Espot no ha trigat gaire a respondre les paraules de Marsol i ho ha fet després d'un dinar de germanor entre els monitors d'AINA i membres del Govern. Creu que ara no és el moment d'especular sobre el que passarà després de la consulta de l'acord d'associació amb la UE.

"Concretar si això ha de ser així, abans, després, s'ha de convocar, no s'ha de convocar, jo crec que és molt prematur. I, per tant, és una decisió que s'ha de prendre en el moment. I que intentarem prendre, com li he dit, tenint en compte l'interès prioritari del país que no és l'interès del govern de torn. En aquest cas, encapçalat per mi mateix."

Xavier Espot, cap de Govern

Ha valorat positivament els resultats de l'enquesta d'Andorra Recerca+Innovació, que indiquen un lleuger predomini dels que veuen favorablement aquest acord.

"El marge entre els uns i els altres continua sent molt estret però també és veritat que, de la mateixa manera que els que estaven en contra superaven els que estaven a favor fa 6 mesos, ara els que estan a favor superen els que estan en contra. Per tant, d'aquest resultat faig una valoració moderadament optimista."

Xavier Espot, cap de Govern

Ha afirmat que està convençut que, amb la campanya pròpiament dita, augmentarà el nombre de partidaris del sí. I ha afegit que es volen fer més accions per informar-ne millor.

Informa: Pere Moliné-Rosa Alberch

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.