Esquí i surf de neu subvencionats per a joves residents de Canillo 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Canillo respon a una demanda de la ciutadania i impulsa activitats d'esquí i surf de neu per a infants d'entre 4 i 14 anys residents a la parròquia. 

L'objectiu és oferir una experiència esportiva no competitiva, promoure el respecte per la natura i fomentar els valors de convivència. Els nens es dividiran en dos grups: els de 4 a 6 anys podran esquiar un dia del cap de setmana amb un cost de 140 euros per tres mesos. Els més grans, de 7 a 14 anys, tindran la possibilitat d'esquiar dos dies a la setmana per un preu de 210 euros per tres mesos.

Ahir a la tarda es va dur a terme una reunió informativa per a les famílies on es van mostrar les armilles que els diferents grups portaran com a equipació i es va detallar el funcionament i exposar el calendari de l'activitat. Esquí Lúdic, el nom de l'experiència esportiva, acabarà amb una festa final de temporada per a tots els participants.

La iniciativa compta amb el suport i la col·laboració de Creand, Grandvalira, Sports Calbó, Espunyes, Nòrdic Esports, Esports Pirot, Cubil Esports i Elit Esports.

Les places són limitades i les prescripcions ja estan obertes. La consellera d'Infància, Joventut i Esports de Canillo, Laura Riba, exposa que molts dels joves enquestats, un 90%, estava interessat en aquesta iniciativa.

Informa: Caterina Vidal

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.