Estabilitat al sector turístic

Estadística ha publicat aquest dijous dues dades interessants sobre el sector turístic, que ha caigut una mica aquests mesos, però que continua funcionant bé. 

La primera és la d'entrada de visitants. En tot el mes de setembre van venir uns 800 mil turistes, uns 20 mil menys que el setembre de l'any passat. És una caiguda, però no preocupa perquè al llarg de l'any han vingut més visitants dels que s'esperaven. 

Si ens fixem en el perfil, podem veure que, sobretot, són famílies que venen de França i que tenen entre 45 i 64 anys. Principalment venen a comprar i s'estan uns dos dies al país. 

Aquesta petita davallada, evidentment, també ha afectat l'entrada de vehicles. En aquest cas, però, de manera molt testimonial, perquè pràcticament han vingut els mateixos cotxes que l'any passat, uns 353 mil. Són molts, però tenint en compte que la previsió és que n'arribin encara més pel pont de Tots Sants, la policia ha organitzat una nova campanya de controls d'alcohol i drogues que s'allargarà fins al 3 de novembre

Informa: Redacció

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.