Esteve Vidal carrega contra l'actitud dels Liberals

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El secretari d'organització de DA, Esteve Vidal, ha estat molt dur amb els liberals per voler presentar una moció de censura. Per Esteve Vidal, si la perden, quedaran molt afeblits. També ha criticat l'actitud liberal pel que fa a l'acostament a la UE comparant la seva actitud amb la d'un estruç. 

Esteve Vidal ha dit en una entrevista al programa "Ara i aquí" de Ràdio Nacional que a Demòcrates per Andorra estan sorpresos perquè l'executiva liberal hagi encomanat al grup parlamentari que presenti una moció de censura al Govern. Espera que no la tirin endavant ja que creu que no és bona pel país. També ha advertit que pot ser perillosa pels mateixos liberals perquè "si la guanyen vol dir que cau el Govern i si la perden vol dir que com a opció política surten afeblits". Creu que "potser valdria la pena reflexionar una mica més i no afegir més crispació".

A més, considera que Andorra està perdent competitivitat des del 2001 i necessita diversificar l'economia. Una de les eines seria accedir al mercat únic europeu, per la qual cosa considera que és necessari signar un acord d'associació amb la UE i lamenta que els liberals no ho vegin així. Manifesta que "l'actitud del grup liberal és la d'un estruç quan veu perill: amaga el cap sota terra, espera que passi i després l'aixeva a veure si tot continua igual". Lamenta que "aquesta no és una bona actitud" perquè "el que ens pot passar és que quan traguem el cap, no ens agradi el que ens trobem".

Ha assegurat que darrerament estan sortint a la llum pública molts comptes bancaris d'antics clients de BPA i creu que això forma part d'una campanya orquestrada per desgastar el Govern i fer-lo caure. En aquest sentit, creu que hi ha més incompatibilitats laborals que les del ministre Jordi Alcobé i s'hauria de tractar aquesta qüestió però de forma seriosa.

Informa: Pere Moliné Imatge: Robert Querol Locució: Yasmina Canedo

Entrevista completa al secretari d'organització de DA, Esteve Vidal, a l'Ara i Aquí:

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.