"Estira la llengua" s'emet a 11 noves comarques catalanes

Aquesta setmana ha arrencat una nova temporada del programa de Ràdio Nacional "Estira la llengua", que continua ampliant la difusió arreu dels territoris de parla catalana. Gràcies a cinc nous convenis de col·laboració, el programa podrà escoltar-se en onze comarques catalanes.

"Estira la llengua" va tancar la temporada passada ampliant la difusió a través de les ones de Radio Pays, a l’Illa de França, una regió amb onze milions i mig d´habitants. Poc abans s'havia sumat a la programació de Radio Onda Stereo, que pot escoltar-se a l'Alguer i part de la província de Sàsser. Aquesta temporada, que va començar dilluns, hi ha noves ràdios que emeten el programa:

- Emun, que cobreix el Segrià i la Noguera (dilluns, 19h)

- La Plana Ràdio, al Montsià i el Baix Ebre (dimarts, 15h)

- 7 de Ràdio, al Barcelonès (dijous, 18h)

- Llagostera Ràdio, al Gironès, la Selva i el Baix Empordà (dijous, 19h)

- Ràdio Ripoll, al Ripollès, la Garrotxa i l'Osona (dissabte)

Es consolida així un dels objectius del programa: fer arribar els continguts sobre el català a tots els territoris del domini lingüístic: com se sol dir, de Fraga a Maó i de Salses a Guardamar.

Paral·lelament, el programa continua creixent a les xarxes socials, amb prop de 600 seguidors al facebook del programa  i gairebé 1.000 a twitter.  

Informa: Rubén Carcellé

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.