S'estrena una nova edició del Vide Dressing de la Massana amb més de noranta parades de moda i complements

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Més de noranta parades de moda i complements de segona mà participen al Vide Dressing massanenc. Aquest cop amb la novetat del Vide Kids, amb tota mena de productes infantils. El Comú aspira a atreure gent de les comarques veïnes.

Va començar amb una desena de parades i enguany n'acull noranta. El Vide Dressing torna a la Massana amb l'edició més grossa i duplicant l'espai.

La cònsol major de la Massana, Olga Molné, afirma que enguany ho han hagut de dividir en dos parts, una a Les Fontetes i l'altra a La Closeta, amb la finalitat que hi hagi més espais entre les parades.  

Aquest és, precisament, l'objectiu de l'esdeveniment: fomentar la reutilització de productes. La principal novetat d'enguany és la creació del Vide Kids, un espai específic de productes infantils. El projecte va sorgir de dues noies amants de la moda i la voluntat és continuar creixent.

La paradista Audrey Olive destaca que "estaria bé que hi hagués més parades i més gent". 

Al mercat, diversitat de preus i productes. L'organitzadora del Vide Dressing Mercè Miguel exposa que es poden trobar marques low cost i marques més cares. 

Un cop consolidat al Principat, el Comú té la intenció que arribi al públic de l'entorn.

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de la Massana, Josep Maria Garrallà, detalla que estan "encantadíssims del resultat". 

El Vide Dressing, que és obert fins diumenge, pretén esdevenir el gran mercat de roba i complements de segona mà dels Pirineus.

Informa: Redacció
Imatge: Kevin Ribeiro
Locució: Clàudia Justes

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.