Estrenes: Una comèdia espanyola i la nova d'Scooby-Doo conviuen aquesta setmana amb clàssics com "Jurassic Park" o "El laberinto del fauno"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta setmana arriba a la gran pantalla la comèdia espanyola "La maldición del guapo", que barreja temes relacionats amb l'avarícia, l'egoisme i les relacions familiars. Tornen al cinema Scooby-Doo i la seva colla amb una nova aventura, en la qual coneixerem els orígens de l'agència que investiga misteris. La cartellera es completa amb clàssics com "Jurassic Park" i "El laberitno del fauno".

Relacions familiars, estafes i avarícia. "La maldición del guapo" explica la història de l'Humberto, un home seductor i, alhora, lladre, que porta una vida tranquil·la després d'haver complert una condemna per una antiga estafa que li va costar la relació amb el seu fill Jorge. Un nou robatori obligarà el Jorge a contactar de nou amb el seu pare. Gonzalo de Castro lidera el repartiment d'aquesta comèdia espanyola.

Tornen a la gran pantalla les aventures de Sooby-Doo i la seva colla. Aquesta nova aventura en versió animada relata els orígens d'aquesta peculiar agència que investiga successos paranormals. Descobrirem com es van conèixer el famós gran danès i el Shaggy i com la parella es va unir al Fred, la Daphne i la Vilma. L'agència Mistery Incorporated s'enfrontarà al misteri paranormal més gran i desafiant.

També tornen a les sales grans clàssics com "Jurassic Park", dirigit per Steven Spielberg. Estrenat el 1993, el film narra les peripècies del multimilionari Hammond que aconsegueix fer realitat el seu somni: clonar dinosaures i crear un parc temàtic en una illa remota. També podrem veure de nou a la gran pantalla "El laberinto del fauno", dirigit pel reconegut cineasta mexicà, Guillermo del Toro.

Informa: Oliver Jaén
Locució: Jordi Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.