Estrenes: Tadeo Jones s'enfronta al secret del rei Mides en la segona entrega

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La cartellera porta dues estrenes per a tots els públic que animaran el final d'aquest mes d'agost. Són "Tadeo Jones y el secreto del Rey Midas" i "El otro guardaespaldas".

Tadeo Jones y el secreto del Rey Midas
Dir. Enrique Gato, David Alonso


Torna l'intrèpid arqueòleg Tadeo Jones. En aquesta ocasió Jones haurà de salvar la doctora Sara Lavroff d'un ricàs que busca el talismà del rei Mides, que convertia en or tot el que tocava. "Tadeo Jones 2: el secreto del rey Midas" és una aventura assegurada per a tota la família que vol repetir l'èxit de taquilla de la primera entrega.

El Otro Guardaespaldas
Dir. Patrick Hughes


A "El otro guardaespaldas" el millor agent de protecció del món té un nou client: un assassí a sou amb el qual s'ha enfrontat en altres ocasions. Tot i que s'odien, el guardaespatlles haurà de col·laborarar amb el criminal perquè en només 24 hores pugui testificar contra un director de l'Europa de l'Est. Una comèdia que té molt present el clàssic dels anys 90.

Informa: Tatiana Navarro
Locució: Yasmina Canedo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.