Estudiar l'evolució del patrimoni per construir sosteniblement

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Projectar arquitectura i conservar el patrimoni de manera sostenible. Aquest és l´argument principal dels professors Fernando Vegas i Camilla Mileto, experts en restauració arquitectònica, que aquest dijous han ofert una conferència a la sala d'actes de MoraBanc.
Vegas i Mileto han elaborat una sèrie de manuals de construcció per tornar a edificar amb les tècniques tradicionals. Defensen que s'ha de recuperar el sentit comú que tenia l'arquitectura tradicional i consideren que el material de sempre pot conviure amb els estàndards contemporanis.

"Un patrimoni com pot tenir Andorra ens pot ensenyar, potser, com situar-nos en una zona de muntanya, amb un determinat clima, l'arquitectura del qual ha anat adaptant-se al llarg dels segles", explica l'arquitecta Camilla Milet, qui creu que s'hi pot aprendre molt, de com "implantar-se de la forma més sostenible dins d'un territori".

Informa: Ivan Álvarez
Imatges: Albert Xandri
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.