Els estudis d'impacte determinaran si UL se suma a l'acord amb la UE 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Dels partits que integren el pacte d'Estat per la Unió Europea, el que té més dubtes és Unió Laurediana. Vol esperar al març quan hi hagi els estudis d'impacte del que pot suposar aquest acord per decidir si hi dona suport.

El representant del partit, Oliver Alís, diu que esperaran "la redacció final del text per tenir una valoració sensata, coherent i, sobretot, treballada en base a la documentació".

En canvi, des de la majoria i els socialdemòcrates s'hi han mostrat favorables. També l'ex cap de Govern Jaume Bartumeu, observador en les converses amb Brussel·les, que malgrat que farà campanya pel sí creu "que no ens hem de precipitar".

La socialdemòcrata Judith Salazar considera que "amb la posició de partida que teníem des de la part andorrana ens hem sortit força bé i, per tant, el PS continuarà alineat amb el projecte acord d'associació".

Xavier Espot vol que l'acord es rubriqui a la primavera i a final de l'any vinent es voti en referèndum.

Informa: Pere Moliné

Imatges: Jordi Seabra

Locució: Jordi Cama

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.