Europa podria pagar els arrenjaments de la carretera d'accés a França

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El finançament per a l'arranjament de les vies d'accés a França podria arribar a través dels fons europeus de desenvolupament regional anomenats FEDER. Així ho ha anunciat aquesta setmana el ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, al Consell General.
El ministre Gilbert Saboya ha assenyalat que el Govern presentarà en la propera reunió que celebrarà el comitè tècnic del programa Poctefa per al perídode 2014-2020 incloure el finançament necessari per al projecte d'arranjament de les vies d'accés a Andorra des de l'Arieja. El projecte Poctefa és el Programa de Cooperació Transfronterera entre Espanya, França i Andorra i es nodreix dels Fons de Desenvolupament europeus (FEDER). La proposta es treballaria conjuntament amb França després del compromís assumit per la prefecta de l'Arieja en la visita que ha fet aquesta setmana a Andorra. Fins a l'estiu del 2014 no se sabrà quins projectes seran finançats a través d'aquest programa de fons europeus. Gilbert Saboya ha fet aquest anunci responent a una pregunta parlamentària del conseller general socialdemòcrata David Rios en relació a les dificultats de circulació en els accessos a França a causa del mal temps.Informa: Xavi Palma
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.