Eva Choy no descarta cap pacte de cara a les comunals 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A Ordino comencen els pactes. La cònsol menor, Eva Choy, no descarta tornar-se a presentar. Tot i la desfeta de Liberals defensa el pacte amb Demòcrates a la parròquia. Enric Dolsa diu que Per Ordino mantindrà el pacte de les generals amb el PS. Bàrbara Pàmies diu que la seva participació en una llista dependrà del projecte. 

"El que va passar a les generals no propicia que hi hagi voluntat de fer un nou pacte, tot i així en política no es pot dir mai no; així que fins que no es presentin les candidatures no sabrem què passarà", ha explicat Choy

Per altra banda, Enric Dolsa, conseller Per Ordino, detalla que "van fer un pacte amb el PS que era per a l'abril i el desembre", i Bàrbara Pàmies, consellera de Movem Ordino, afegeix que "tot depen de com es conformi, de qui hi hagi, de quines siguin les prioritats i del que es defensi."

En la sessió de comú d'Ordino s'han aprovat quatre suplements de crèdit: 62.000 euros per a la comissió de Turisme, 40.000 pel sobrecost de material de la  passarel·la de la casa pairal, prop de 5.000 per acabar de sufragar la caseta de la mina de Llorts i 12.000 per a la compra d'un vehicle. 

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Eric Escabias

 

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.