L'evolució de la Covid-19 fa caure reserves a hotels i restaurants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'augment de contagis de coronavirus i les noves restriccions anunciades a Espanya provoquen la cancel·lació de reserves. La Unió Hotelera no té xifres però no creu que es compleixin les expectatives de tot just fa una setmana. La restauració, per la seva banda, ha vist com pràcticament tots els sopars d'empresa s'anul·laven.

La Unió Hotelera preveia ocupacions del 83% des de Nadal fins a Cap d'Any a començament de setmana, però a hores d'ara dubta que es compleixin.

Fins la setmana passada es registrava alguna anul·lació, en canvi amb l'augment de contagis i les noves mesures molts turistes s'estan fent enrere, alguns per ser positius o contactes directes i d'altres per prudència.

La situació als restaurants ha empitjorat i, durant les darreres setmanes, al voltant d'un 90% de sopars i dinars d'empresa s'han cancel·lat a causa de les recomanacions sanitàries.

El sector assenyala que per l'obligatorietat de complir les mesures, omplir el 60% dels restaurants està sent difícil, tenint en compte la reducció d'aforament, sobretot en aquells que tenen menys espai.

A més, les restriccions actuals repercuteixen directament en la facturació i la previsió és de demanar ajudes directes

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.