L'executiu manté la mà estesa tot i les desavinences al grup d'habitatge

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Govern ha assegurat que la marxa del PS i d'Andorra Endavant del grup de treball es deu més a una qüestió de forma i no de fons de les mesures d'habitatge presentades. A més, ha remarcat que moltes d'aquestes iniciatives s'havien anat compartint al llarg de les reunions i, per tant, n'eren coneixedors, així com de la línia que volia seguir el Govern, ja que s'havia anat debatent al Consell General. Des de l'executiu es manté la mà estesa als grups parlamentaris per continuar treballant plegats. 

"Quan es critiquen les formes i no el fons de la qüestió és que potser estem d'acord en el fons i el que ens sap greu són les formes. Per tant, ens hem de concentrar en intentar trobar aquell encaix en benefici del conjunt de la nostra ciutadania tenint en compte el fons de la qüestió, que estic segur que és bo i és compartit."

Guillem Casal, portaveu del Govern

Guillem Casal ha remarcat que moltes de les mesures presentades van en la línia de les propostes dels grups parlamentaris de l'oposició. A més, fent referència a l'efecte crida del qual avisava Concòrdia, ha assegurat que els ha sorprès aquesta afirmació i ha indicat que el Govern no pot fugir de les seves competències.

Informa: Pilar Candel
Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.