Èxit de públic en la 25a Mostra Gastronòmica, amb tots els tiquets exhaurits

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Mostra Gastronòmica d'Andorra ha celebrat aquest diumenge el seu quart de segle. La 25a edició segueix apostant per la convivència de la cuina tradicional i les últimes tendències culinàries, així com pels productes de proximitat.

Una vintena de restaurants i 350 comensals han participat en la 25a edició de la Mostra Gastronòmica d'Andorra, que enguany ha tornat a exhaurir els tiquets disponibles.

El tradicional i exitós arròs de muntanya, que en poc menys de mitja hora ja s'havia acabat, taules de formatge i un panet de nous farcit de fondue són alguns dels plats que s'han pogut degustar en l'edició d'enguany de la Mostra. Més d'una trentena de plats que han servit per commemorar una edició especial.

I també per als restauradors és una bona ocasió per donar a conèixer les seves millors receptes.

El premi al millor plat tradicional ha estat per al Restaurant Ca l'Eudald, amb el seu carpaccio d'ànec i els cargols a l'estil de l'àvia, i el premi al millor estand ha estat per a l'Hotel Coma i el Restaurant Tòpic.

Informa: Ariadna Comas Imatges: Lluís Calvo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.