Expectatives acomplertes amb el pont de la Puríssima

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Satisfacció al sector hoteler pels nivells d'ocupació durant el pont de la Puríssima. Les parròquies centrals són les que han rebut més clients, per davant dels establiments propers a les pistes. Les reserves de darrera hora han funcionat bé. Els allotjaments turístics han tingut entre un 70 i un 95% d'ocupació.   

El sector hoteler està content per com ha anat el pont de la PuríssimaEncara sense dades oficials, la primera valoració que fan des de la Unió Hotelera és que l'afluència de clients ha estat molt bona i que s'han complert les expectatives.

Especialment a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, on els establiments han tingut més ocupació que els de parròquies altes, més centrats en els turistes que pugen a esquiar. Des del sector es destaca que les reserves de darrera hora han funcionat bé i recorden que Andorra no és només turisme de neu i que hi ha altres atractius que la gent busca, com ara les compres o el Poblet de Nadal.

Els allotjaments turístics també tancaran un bon pont de la Puríssima, amb uns nivells d'ocupació que van d'entre el 70 i el 95% en funció dels complexos. Reconeixen, això sí, que han tingut algunes cancel·lacions per la incertesa sobre la neu. L'associació que els agrupa té bones perspectives amb vista al Nadal, que millorarien si hi hagués alguna nevada en les properes setmanes. 

Informa: Sergi Cano    

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.