Expedició de voluntaris als Jocs Olímpics

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Fins a 15 voluntaris de la Creu Roja Andorrana participaran en tasques de logística i socorrisme als Jocs Olímpics de París. És la primera vegada que els voluntaris andorrans participen en un esdeveniment d'aquestes característiques.

Els voluntaris de Creu Roja Andorrana han participat en altres esdeveniments, com per exemple, "el Gran Premi de Mònaco, el GP de Montmeló o les falles", detalla el voluntari, Manel Pontes.  I puntualitza "mai hem estat en un esdeveniment tan gran ni mediàtic."

El Manel és agent de circulació, però, a més, és voluntari des de fa anys. El voluntariat ha marcat la seva vida. I és que va conèixer la seva dona i ara els seus fills també hi estan implicats. Ara es passarà 21 dies a París amb altres 15 voluntaris de la Creu Roja. Una experiència de la qual espera, sobretot, aprendre. 

Una oportunitat que, com explica la cap de l'Àrea de Salut Pública Creu Roja Andorrana, Lara Kinder, sorgeix de l'estreta col·laboració que "hi ha entre la Creu Roja andorrana i la francesa. Nosaltres col·laborem amb ells en diferents preventius, així com ells venen aquí a donar un cop de mà."

Els voluntaris començaran a marxar per grups en les properes setmanes i les acreditacions ja estan tancades. 

Informa: Caterina Vidal
Locució: Maria Vilariño

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.