Expedient sancionador i demanda a Dorsia per deixar 14 pacients a mig tractament

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Consum iniciarà un expedient sancionador contra Dorsia Andorra. A més, els 14 pacients afectats que es van quedar a la meitat del tractament, a causa del tancament sobtat de la clínica, interposaran una demanda per danys i perjudicis.

La clínica Dorsia s'enfrontarà a una demanda per danys i perjudicis interposada pels 14 pacients afectats pel tancament sobtat del centre. En paral·lel, el departament de Consum també interposarà un expedient sancionador. El motiu és que no han resolt totes les queixes rebudes per part de les persones que es van quedar a la meitat del tractament

Els damnificats es pensaven que la clínica estava en reformes, perquè així ho deia en un cartell a la porta fins al mes d'octubre. Però des de la seu central, a Madrid, afirmaven que no hi tenien relació des de l'agost. 

A partir d'aleshores, l'executiu es va reunir amb la direcció del centre, li va donar un termini de trenta dies per resoldre el conflicte i no ha rebut cap resposta positiva per part de Dorsia.

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Fernando Montero 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.