L'exposició 'Encara els llibres' passa per Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Agustí Puig presenta 'Encara els llibres', una exposició que reuneix dotze obres expressionistes. Les partitures i la figura humana són l'element principal plasmat en cada una.

Moviment, energia, el gest de l'ésser humà abocat a les escultures i pintures d'Agustí Puig, per a ell el fil conductor són les partitures i els colors blanc, negre i marró, que són els protagonistes. 

Aminda Saludes, responsable de la galeria Taranmana, que acull l'exposició,  explica que l'artista "sempre dibuixa personatges, moltes vegades sense cap o una part, com una cama, un braç o un peu".

També apareixen elements propis del seu univers i crea un espai de reflexió sobre l'essència de la vida i un retorn als orígens més primitius. Tot això, amb un estil expressionista i particular.

En aquest sentit, Saludes valora que "la pintura d'Agustí Puig neix a l'aire, per anar fent-la explotar sobre la terra, en un volum lliure i molt creatiu. És una pintura molt cal·ligràfica i en algunes peces és en 3D".

L'obra es podrà visitar fins al 31 de gener. També s'ha exposat als Estats Units, la Xina i Espanya.

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.