Falta de serveis al Pas de la Casa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Fa unes setmanes, la denúncia d'alguns veïns a les xarxes va fer que el bus nocturn al Pas de la Casa fos realitat. Mobilitat va respondre de seguida i ja s'ha anunciat que a mitjan novembre el Pas disposarà d'un servei a la nit. 

Quinze unitats familiars seran beneficiàries dels primers pisos de lloguer social d'ençà que es va obrir el registre de demandants. Els inscrits al registre ja poden sol·licitar un dels 15 pisos de l'edifici la Solana del Pas de la Casa

Alguns veïns celebren la mesura, que aportarà més comunitat, però alhora creuen que falten serveis per a un poble que tradicionalment ha estat sempre enfocat al turisme

"Crec que les condicions d'accés són una mica complicades, sobretot pel Pas de la Casa. Potser pujarà gent de més a baix.. potser que sí perquè ara tenim el tema del bus."

Valérie Lackner, veïna del Pas i propietària de pisos turístics

"Fins ara no teníem ni bus nocturn, ni bus de cap de setmana. Si tu vas a l'hospital, tenen una persona només de guàrdia. Els busos pugen plens perquè es fan servir tant per escolars, com per treballadors com per turisme, aleshores, és un poble que tampoc té grans activitats per fer. El Pas és un poble turístic, agradi o no agradi."

Clàudia Conill, propietària de pisos turístics

Els preus dels habitatges oscil·laran entre els 470 i els 825 euros. S'ha de tenir cinc anys de residència per accedir-hi i en cas que els pisos no s'omplin, tornarien a ser propietat del comú, que podria tornar a instal·lar-hi temporers.

Informa: Caterina Vidal

Imatges: Txell Taboada 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.