La família processada en l''operació Dalton' actuava com una xarxa de tràfic organitzada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest matí, les defenses dels 28 processats per l''operació Dalton' han començat a presentar les conclusions. L'advocat de la traficant tarragonina ha demanat 3 anys de presó per considerar que era només una correu. Ahir a la nit, el fiscal va solicitar entre 10 i 7 anys de presó per al clan familiar processat. La fiscalia afirma que funcionaven com un grup perfectament organitzat i jerarquitzat. Un grup que tenia com a modus vivendi el tràfic d´estupefaents.
El ministeri fiscal assegura que cadascú dels membres tenia perfectament delimitades les funcions, tots sota les ordres de la matriarca de la família, per a la qual la fiscalia demana una pena de 10 anys de presó per diversos delictes i 12.000 euros de multa. Segons el mateix informe de la fiscalia el tràfic d´estupefaents es feia a diversos locals nocturns, a la Massana i la capital, així com en una finca de Sant Julià.Per a la resta d´implicats, els tres fills i la parella d´un, es demanen penes de 9 anys de presó per diversos delictes majors i multes de 12.000 euros. Informa: Joan Anton Sarmiento Imatge:Jordi Seabra
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.