Famílies amb cardiopaties visiten a Grandvalira el Pare Noel

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Famílies amb cardiopaties congènites van visitar ahir a Grandvalira el Pare Noel. L'associació CorAllFamily, formada per nens i nens amb problemes de cor, van iniciar un cap de setmana únic a la neu.

Fer una visita al Pare Noel és tota una il·lusió per a molts nens i nenes, i aquest divendres van poder fer-ho famílies amb infants amb cardiopaties. Van poder entregar-li la carta i demanar els regals més desitjats.

L'entitat CorAllFamily, formada per famílies amb cardiopaties congènites, va gaudir d'una experiència extrahospitalària. Nens i nenes que pateixen de problemes de cor, van començar aquest divendres un cap de setmana a la neu. El cirurgià pediàtric cardíac i president de CorAllFamily, Dr. Raúl Abella, explica que aquestes activitats ajuden molt els més menuts i també les famílies perquè s'uneixen amb un objectiu: ajudar. "El més important és que s'incorporin a una vida normal i aquestes activitats ajuden a relacionar-se entre ells."

Les famílies de l'associació van tenir l'oportunitat de trobar-se, intercanviar-se regals i visitar el Pare Noel al sector de Canillo de Grandvalira, que els esperava per escoltar els seus desitjos.

Sortir de l'hospital, fer una activitat diferent com a família i sentir-se inclosos són els propòsits principals de l'associació i també dels pares i mares que la formen. "Estar amb ella, que es vegi amb altres nens similars i no es sentin exclosos", explica la coordinadora i mare de l'associació CorAllFamily, Narcisa Cabrera.

Un total de seixanta nens i nenes de tot Espanya van viure una experiència única a la neu. Fins i tot per a alguns va ser la primera vegada.

Informa: Neus Vila
Imatges: Cristina Fidalgo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.