Fangoria i Carmen Machi actuaran amb motiu de la capitalitat iberoamericana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta tarda Andorra la Vella ha donat el tret de sortida oficial a la capitalitat iberoamericana de la cultura amb un màpping a la plaça Príncep Benlloch. Fins a final d´any la capital ha preparat moltes sorpreses com l'actuació de Fangoria per la festa major i una obra protagonitzada per l'actriu espanyola Carmen Machi.

"capitalcultural.ad" és la porta d´entrada a tots els actes que s´inclouran dins l´any de la capital iberoamericana de la cultura un any en què Andorra la Vella potenciarà els seus atractius com les falles declarades patrimoni de la Humanitat La cònsol major, Conxita Marsol, afirma que "li hem de donar la rellevància i la difusió que es mereix, i serà un bon moment per fer-ho"- "La capitalitat ens ha de servir com a promoció econòmica de la parròquia, de la capital i d'Andorra".

Al mes de març es farà l´onzè Congrés iberoamericà de periodisme. El 8 d'abril la capital acollirà el ja anunciat concert de Julieta Venegas, la 8a Trobada de fallaires, la setmana de la creativitat i un recital poètic a càrrec la cantant de tangos argentina Sandra Rehder. Al maig el Centre de Congressos serà l´escenari del concert de cobles de la Sardana 2015.

La capitalitat també servirà per recuperar tradicions com la cursa de Sant Bernabé una carrera que antigament es disputaven pastors andorrans i lauredians per aconseguir l´Orri de Claror.

Un dels plats forts de l´agenda arribarà per la festa major amb el concert de Fangoria, el 6 d´agost i al desembre amb l´obra "Juicio a una zorra" protagonitzada per Carmen Machi.


La Nit del fado a càrrec de Ricardo Riberio o actes com el cicle de folklore iberoamericà s´afegiran a un programa obert que ha de donar més sorpreses conforme es vagin tancant dates.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Marta Paixà

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.