La fase final de la setzena edició del Dictat nacional acull més de 200 alumnes 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A la fase final de la setzena edició del Dictat nacional hi han participat un centenar d'alumnes. Els guanyadors s'han endut xecs per valor de 600, 350 i 150 euros.

La setzena edició del Dictat nacional ha celebrat la fase final al Centre de Congressos d'Andorra la Vella. Un centenar d'alumnes s'han classificat en aquest concurs. La primera eliminatòria va tenir lloc a les aules amb 1.600 participants. 

El primer premi de la categoria A,ha estat per a Nil Romero Segura, del col·legi Mare Janer; Luca S. Cereghini Trifu, de l'Escola Andorrana d'Ordino, ha quedat en segon lloc i Martí Sansa Avilés, del Liceu Comte de Foix, ha guanyat el tercer premi. En relació amb la categoria B el guanyador ha estat Cesc Joval Gallart, del col·legi Mare Janer. El segon premi l’ha obtingut Queralt Garcia Carnaval, Liceu Comte de Foix, mentre que Álvaro Vaíllo Barrio, del Col·legi Sant Ermengol, ha quedat en tercera posició. Tots s'han endut xecs per valor de 600, 350 i 150 euros. "Tots els finalistes reben com a obsequi el llibre del qual hem extret els textos per a aquesta final. En aquesta edició ha estat "Les ànimes sordes", d'Albert Villaró", ha explicat la cap del Servei de Política Lingüística, Marta Pujol.

El dictat ha tingut una durada aproximada de 30 minuts, i l'objectiu principal ha estat fomentar el gust per la lectura i per l'escriptura amb correcció.

Informa: Laura Mitjans
Imatges: Andreij Cristancho

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.