Fer servir la porra li pot costar 30 mesos de presó

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Utilitzar una porra li pot costar car a un agent de circulació de la Massana, que el 2010 la va treure durant un aldarull. La fiscalia li demana trenta mesos de presó condicional i un any i mig d'inhabilitació. Una pena lleugerament inferior demana per a un altre agent que, segons el fiscal, va utilitzar una llanterna com a arma. Les defenses al·leguen defensa pròpia i sol·liciten l'absolució. Per aquests fets també han estat jutjats tres joves.

La fiscalia ha demanat trenta mesos de presó condicional i un any i mig d'inhabilitació per a l'agent de circulació que va utilitzar una porra durant una baralla. El ministeri públic considera provat que l'uniformat va entrar al local nocturn duent a la mà la defensa telescòpica, no autoritzada per al cos comunal, i que va colpejar un dels joves participats en la disputa. Per l'altre agent, la fiscalia demana dos anys de presó condicional i un d'inhabilitació. Ell no va treure la porra del cotxe, però segons el fiscal, va fer servir una llanterna com a arma.

La fiscalia sol·licita, per als joves que van participar a la baralla, penes d'arrest nocturn. Totes les defenses han demanat l'absolució dels seus clients perquè consideren que van actuar en defensa pròpia. Els agents de circulació han explicat que van comprar la porra en començar a fer torns de nit. Han dit que sabien que la podien portar a sobre però han assenyalat que no tenien una prohibició expressa de tenir-la al cotxe oficial.

Informa: Ana Alamán    Imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.