Ferit un motorista després d'una topada amb una furgoneta i un cotxe

Una topada entre una moto, un cotxe i una furgoneta s'ha saldat amb el motorista ferit.

L'accident ha passat a una rotonda de l'avinguda Santa Coloma, a Andorra la Vella. Segons testimonis presencials, després del xoc el motorista ha quedat estès al terra fins que ha rebut l'assistència de l'ambulància. Es tracta d'un home que immediatament ha estat traslladat a l'hospital

Pendent d'una avaluació més detallada per conèixer l'abast de les ferides, fonts del centre sanitari han descartat, d'entrada, que el jove estigui en estat crític. El sinistre ha provocat retencions en sentit nord a l'avinguda Santa Coloma, mentre que als vehicles que circulaven en sentit sud se'ls ha desviat per la zona del Lycée.

Dos accidents més

Aquest matí hi ha hagut un sinistre entre una motocicleta amb matrícula andorrana i un patinet a l'altura del número 129 de l'avinguda Joan Martí d'Encamp. Tant la conductora de la moto, de 53 anys, com el conductor del patinet, de 23, han estat traslladats a l'hospital.

La Policia ha informat d'un tercer accident aquest dimarts a la tarda també entre una furgoneta i una motocicleta, ambdós amb matrícula andorrana, a la rotonda entre el carrer del Parnal i el carrer de la Constitució, d'Escaldes-Engordany. La conductora de la moto, de 58 anys, ha resultat ferida.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.