El Fes Tac dobla el nombre de propostes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Festival de teatre al carrer a Sant Julià de Lòria creix. A la segona edició es preveu un cercavila com a reclam a la sortida de les escoles, un nou espai al Museu del Tabac i un espectacle on es pot sumar qui vulgui per recórrer els murs que parlen. 

Amb un pressupost gens pretensiós de 30.000 euros aportats entre el comú, que apuja l'aposta de l'any passat, Cultura i alguns privats, el Fes Tac dobla les creacions que es veuran el 6, 7 i 8 d'octubre. Els espectacles itinerants seran un dels plats forts. Els primer, per a infants i joves, serà el divendres. "Volem fer una proposta per ells, amb molta visió" diu la codirectora del festival, Manuela Perpiñán, "coses molt grans, és un cercavila que es farà a la plaça de la Germandat, la idea és que ells que no sabem quan surten el cole, que ho vegin i vulguin quedar-se". 

El mateix festival, amb la direcció de Jaume Torra, en produirà un que integrarà els murals urbans en l'espectacle i que constarà de text, música i dansa. Per a Perpiñán és "un lloc ideal per fer les tres disciplines al mateix temps i serà un recorregut pels murs que tenim a Sant Julià que son preciosos".

D'altra banda, s'incorporarà la plaça de l'Antiga Fàbrica Reig per fer-hi un espectacle nocturn a banda de la plaça de l'Església i la plaça Major. La segona edició vol seguir promocionant les companyies andorranes que facin números de carrer.

Informa: Rosa Alberch

Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.