Les festes populars esquitxen mig país

L’església de Sant Serni de Canillo ha acollit la tradicional missa de la diada de Sant Roc. Un acte oficiat pel mossèn Ramon de Canillo.

Tot seguit, s’han entregat els premis del Concurs “Florim la parròquia”, que ha guardonat diversos habitatges, allotjaments turístics i comerços de la parròquia. Entre els premiats hi havia el restaurant la Sangria, casa Jep o casa Tomàs. 

La Massana tanca la festa major

A la Massana, l'últim dia de festa major ha començat amb la missa solemne, seguida de l'aperitiu popular a la plaça del Quart. Un aperitiu animat per la xaranga 'Mai Toquem Bé'. El castell de focs artificials, divendres a la nit, posarà el punt final. 

"Tot l'equip de la comissió fa una gran feina, no hi ha hagut cap incident a remarcar durant aquesta festa major."

Eva Sansa, cònsol major de la Massana

I una altra festa major, la d'Arinsal, té una cita popular important aquest divendres a la tarda: l'Atrapa el formatge, un dels actes més esperats. 

A Encamp continua la festa major

Avui, divendres, ha estat dia de reconeixement per a la gent gran, en concret a dos padrins: Maria Rossell i Joan Casas. 

Prèviament, l'església de Santa Eulàlia ha acollit un dels actes més representatius de la festivitat com és la missa en honor del patró d'Encamp, sant Roc. Aquesta tarda de divendres s'han dut a terme les darreres propostes, com ara la sessió de DJ Moncho a la plaça de sant Miquel.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.