Finalitza la canalització del riu Gran Valira per reduir les inundacions a Santa Coloma

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Les obres de canalització del riu Gran Valira, entre l'Estadi Nacional i el pont del Pobladó, ja han acabat. Un fet que ha de servir per reduir, durant almenys els propers deu anys, el risc d'inundacions a Santa Coloma.

Els veïns de Santa Coloma poden estar més tranquils, ja que a partir d'ara les inundacions es reduiran considerablement. Així ho ha explicat el ministre d´Ordenament Territorial Jordi Torres que amb els cònsols d´Andorra la Vella, ha escenificat la inauguració de la canalització del riu Gran Valira. Una obra que ha acabat després de quatre anys i que ha tingut un cost de 4,3 milions d'euros.

Tant el ministre com la cònsol d'Andorra la Vella han explicat els detalls del projecte i han destacat que la canalització servirà per reduir considerablement les inundacions a la zona de Santa Coloma.

La canalització, que s´ha fet en paral·lel al passeig del riu, ha comptat amb la col·laboració del comú d'Andorra la Vella, que s'ha encarregat de tasques com ara la il·luminació i l'embelliment. La cònsol major s'ha mostrat satisfeta amb una obra llargament reivindicada per Santa Coloma.

La cònsol major ha afegit, a més, que aquest any s'ha pressupostat una partida per tirar endavant la separació d'aigües, que estarà acabada en dos anys.

Informa: Anna Lladó   Imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.