Finalitza la verema als cellers del país
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Tot i que amb un parell de setmanes de retard, els cellers del país ja tenen la verema pràcticament finalitzada, i ara la collita es troba en procés de fermentació. Segons els productors de vi, les temperatures d'aquest any han estat les adequades per a la maduració del raïm, i confien a obtenir una producció de qualitat.
Els cellers del país ja han finalitzat la temporada de la verema, i ho han fet amb uns deu dies de retard a causa de les condicions meteorològiques, que són les que beneficien o posen en risc la collita de cada any. En aquest cas, els productors de vi estan satisfets amb les temperatures perquè hi va haver un retard de la primavera que s'ha compensat amb les bones temperatures de l'octubre.
Els vins d'alta muntanya necessiten intercanvi tèrmic perquè el raïm maduri adequadament i doni un vi de qualitat.
El procés de producció depèn de cada varietat, però ara els cellers treballen en la fermentació del raïm, i en els propers mesos es procedirà a l'embotellament del vi.
Informa: Mayte Barrachina Imatges: J.Romero/ M. Barrachina
Els vins d'alta muntanya necessiten intercanvi tèrmic perquè el raïm maduri adequadament i doni un vi de qualitat.
El procés de producció depèn de cada varietat, però ara els cellers treballen en la fermentació del raïm, i en els propers mesos es procedirà a l'embotellament del vi.
Informa: Mayte Barrachina Imatges: J.Romero/ M. Barrachina