Finalitza La Massana Fogons amb una cuina sostenible i de proximitat

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Massana Fogons ha finalitzat avui la seva edició de tardor amb un balanç molt positiu. La proposta ha atret clients tant del país com de fora amb menús sostenibles i productes locals.

Una hamburguesa de vedella amb moniato fregit o galta de porc amb bolets del bosc d'Anyós han estat alguns dels plats protagonistes de La Massana Fogons. L'eix central de les jornades gastronòmiques d'aquesta tardor ha estat la cuina sostenible i de proximitat. Una quinzena de restaurants de la parròquia han pogut mostrar les seves arts culinàries amb productes de quilòmetre 0

El gerent del  restaurant Don Piacere, Cristian Capella, explica que com que es tractava de fer servir productes de proximitat, en el seu restaurant s'han decantat pels formatges. "Aquest cop s'ha intentat  portar producte més local, de km 0, i llavors nosaltres hem apostat pels formatges". D'altra banda el gerent del restaurant Borda Eulari, Amaro Batista, afirma que és una aposta per potenciar els productes d'Andorra i la gastronomia local. 

Els restauradors es mostren satisfets per la rebuda dels seus plats, i agraïts per l'organització del comú de la Massana. "Força bé, més de cara a la primera quinzena d'octubre, després ja va baixar una mica", i destaquen que són activitats que fan reactivar la població.

 

A part dels menús, l'edició ha comptat amb sortides guiades a la muntanya, tasts de vins i la novetat d'aquest any: cursos de cuina d'aprofitament. Les jornades gastronòmiques no han deixat ningú indiferent. 

Informa: Neus Vila
Imatges: Cristina Fidalgo - Fernando Montero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.