Fins a 26 petits cuiners participen en el Concurs Infantil de Sant Julià

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els grans cuiners del país estan demostrant les seves habilitats a Sant Julià de Lòria. I ho estan fent en el primer concurs de cuina que organitza la parròquia. Està dirigit a nens i nenes d'entre 8 i 12 anys i aplega uns 26 participants. Tots hauran de demostrar que el seu plat és el més gustós a un jurat format per alguns dels millors cuiners del país.
Avui eren els xefs Mireia Anglada i Guillem Cervera i l'especialista culinari Joan Berenguer els encarregats d'avaluar els plats. Els criteris els tenen ben clars. Aquesta tarda el Sergi ha preparat un tronc de lluç amb cloïsses i la Céline unes migas. S'han esforçat a aconseguir un plat saborós, ben presentat i també a dirigir el millor possible l'ajudant adult, que era penalitzat si realitzava accions sense que se li haguessin encomanat. El concurs de cuina de Sant Julià arriba en un moment en què els programes televisius centrats en concursos culinaris tenen més ressò. Una moda que, segons Mireia Anglada i Guillem Cervera, és positiva. El proper dia 30 de novembre es coneixeran els 3 millors cuiners dels 26 que han pres part en la prova. Aquests participaran en un show cooking durant la fira de Santa Llúcia i disputaran la final el 14 de desembre.Informa / Imatge: Víctor Reolid
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.