Fins a 31 restaurants se sumen a "lo Mandongo"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A partir de l´1 de febrer arriba una nova edició, i ja en són set, de "lo Mandongo", les jornades de cuina d´hivern de les valls del nord. Unes jornades que recuperen nom i menús tradicionals per honorar la matança del porc i la seva importància dins la gastronomia de les valls del Pirineu.
Gràcies a la col·laboració entre els comuns de la Massana i Ordino i fins a 31 restaurants de les valls del nord, l´expressió "lo mandongo" es recupera per a referir-se a la matança del porc, que tant important ha estat per l´alimentació a les muntanyes. Però, el que és més important no només es recuperar l´expressió. Es recuperen també elaboracions culinàries associades a la conserva del porc com els embotits andorrans, sovint bullits en comptes de secs, mitjançant els menús que dotze restaurants d´Ordino i divuit de la Massana han preparat per a l´ocasió.La setena edició d´aquestes jornades serà des de l´1 de febrer fins al 2 de març, amb un sorteig diari per a optar a dos menús d´entre els oferts pels restaurants, que no s´han limitat a les receptes clàssiques, sinó que han buscat la innovació i el maridatge amb la intenció d´animar el sector amb un producte molt de temporada.Des de l´any passat, Ordino també forma part de la iniciativa. El repte, enguany, serà batre el rècord de 750 menús venuts per quan arribi el fi de festa, amb el caldo de Carnaval. De bones propostes no en faltaran.Informa: Jordi Domingo Imatge: Josep M. Garcia
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.