La Fira d'Abril omple Sant Julià de tradicions andaluses
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
Dissabte de flamenc, 'pescaíto frito' i 'rebujito' a Sant Julià de Lòria. La Colla Laurediana organitza per segon any consecutiu la Fira d'Abril, que ha aplegat força gent al llarg de la jornada.
La segona edició des que la Colla Laurediana va recuperar-la després de la pandèmia ja està en marxa. Al so del flamenc, actual i tradicional, es pot tastar gaspatxo, 'pescaíto frito', gambes salades, 'puntillitas' i, per descomptat, pernil ibèric. Tampoc hi falta el clàssic 'rebujito', la beguda refrescant característica de la Fira d’Abril, a base de refresc i vi. Totes les taules estan reservades durant els dos dies que durarà la Fira d’Abril, i esperen gran afluència de gent.
Així ho assegura la presidenta de la Colla Laurediana, Ingrid Bardina: "Les reserves estan completes els dos dies i esperem tenir molta gent". En aquest sentit, creu que l'èxit de participació els anima a continuar-ho organitzant en un futur. "Hi ha molta gent vinculada amb aquest món i ha vingut molta gent d'altres parròquies. Cada cop més la gent respon. Això a nosaltres és el que ens anima a continuar endavant".
La programació del dissabte ha anat orientada al ball i la festa. DJ i cantants en directe han amenitzat el vermut i la tarda. El plat fort l'han portat Decantera Rumba, un trio barceloní que ha fet versions de clàssics de la rumba flamenca i catalana i temes més moderns.
Informa: Redacció