Fira del Llibre del Pirineu amb participació andorrana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Fins diumenge se celebra la 28a edició de la Fira del llibre del Pirineu d'Organyà amb l'objectiu de promoure el talent i celebrar la riquesa literària.

Des d'Andorra es preveu que hi participin totes les editorials adherides a l'associació d'editors. "Olor de sofre", "Traces de la Segona Guerra Mundial a Andorra" i "Les aparences enganyen", seran alguns dels títols destacats que s'hi exhibiran aquests dies. És una oportunitat per als autors de traspassar fronteres i fer-se conèixer.

"La Fira del Llibre del Pirineu és una mica la nostra. És el lloc on els llibres d'Andorra tenen més sentit que hi siguin i al final és també on tenen més bona acollida. I a més, és una de les primeres fires que vam anar a fora d'Andorra i per tant hi ha una estima especial per aquest projecte"

Oliver Vergés, secretari de l'Associació d'Editors d'Andorra

Vergés explica que a Andorra, majoritàriament es publica en català, un fet que diu que assegura és que la majoria de llibres que es porten a Organyà siguin en llengua catalana i el que fa és ajudar a difondre aquest àmbit lingüístic.

Informa: Ada Barbosa
Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.