Una fira més cara

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El cònsol major d'Andorra la Vella qüestiona la sostenibilitat de la fira per l'augment de preus del muntatge, que només respecte de l'any passat suposa uns 20 mil euros als quals s'ha de sumar la pèrdua d'uns 130.000 pel tancament de l'aparcament. La solució passa per augmentar preus de cara al 2024 mentre no es troba un espai multifuncional.

David Astrié ha esmentat que encara que es faci un pla parcial, la solució no serà a curt termini. "Això trigarà temps i, per tant, ens dona un horitzó de dos o tres anys. Potser dos. Sí que és veritat que cal un espai que pugui acollir tots aquests esdeveniments".

Per la seva banda, el cònsol menor d'Andorra la Vella, Miquel Canturri, s'ha mostrat més clar sobre el preu dels estands:

"Amb l'increment des del Comú, amb demandes que hem fet a diferents empreses, l'augment de l'envelat que hi haurà serà considerable i penso que amb això ja podríem avançar que els preus dels estands no seran els que hi ha ara."

Miquel Canturri, cònsol menor d'Andorra la Vella

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Andreij Cristancho 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.