La Fira del Vehicle d'Ocasió de Sant Julià ven una cinquantena de vehicles

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Balanç positiu de les vendes de vehicles de la Fira del Vehicle d'Ocasió de Sant Julià de Lòria. Les xifres són similars a l'any passat: se n'han venut uns 50, però s'han incrementat els contactes que han fet els concessionaris, gràcies a l'ampliació que s'ha fet del recinte firal. 

El mini ha estat el cotxe més mirat i venut en aquesta sisena edició de la fira del vehicle d'Andorra. Aquesta tarda de diumenge, poques hores abans de tancar el recinte firal encara hi havia gent mirant i interessada a comprar, però no totes les vendes es fan al moment i algunes s'acabaran tancant en dies posteriors.

La consellera de Turisme de Sant Julià de Lòria, Judith López, així ho ha afirmat. "Parlant amb els concessionaris ens han dit que les vendes eren aquestes 50, però que tenen pendents operacions que ja han aparaulat i durant la setmana potser les xifres pugen i tant de bo".

Enguany hi ha hagut 250 vehicles, 100 més que l'any passat, per respondre a la demanda. Per al comú aquesta decisió ha estat un encert que caldrà tenir en compte per a properes edicions. "Vam ampliar aquí a dalt al vial i ara teníem el retorn que els vehicles que teníem allà han fet bons contactes. Per a dalt passa la gent amb cotxe. És una nova via de comunicació", explicava López.

Bons preus i de matriculació recent, aquesta ha estat la tònica general per comprar un vehicle, tot i que alguns sempre seran intocables per a la majoria de butxaques.

Informa: Eva Clausó

Imatge: Eric Mompel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.