Els forfets de temporada atrauen visitants a la Fira d'Andorra la Vella

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

És la tercera jornada de la Fira d'Andorra la Vella i durant aquests dies han estat molts els que han aprofitat per comprar els forfets de temporada.

Tot i que la venda online és la predominant en els forfets de temporada, continua havent-hi gent que s'apropa a la fira per adquirir-los, ja sigui per tradició perquè ho fan cada any, o també per possibles descomptes. 

"Doncs ara mateix acabo de comprar el forfet, l'he comprat online i l'he vingut a buscar aquí. I molt bé l'experiència, sempre amb GranValira superbé així que genial. De fet, amb la fira tenim un preu. I després ja s'acaba el preu així que he aprofitat ja perquè si no en acabat haurem de pagar una mica més."

Comprador de fortfet

“Com cada any faig la compra del forfet per poder esquiar i gaudir de la nou aquí a Andorra. Sóc gran esquiadora de tota la vida, he estat sempre involucrada al mon i m’agrada molt esquiar, per tant el compro aquí a la fira cada any.” 

Comprador de fortfet

Informa: Alexia Alcalá

Imatges: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.