Formacions per combatre les conductes addictives en el joc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministre de la Presidència, Antoni Riberaygua, ha explicat que la regulació de la fiscalitat és el darrer pas abans de tancar la llei de joc durant el lliurament de diplomes al personal dels bingos per a la prevenció i detecció de blanqueig de diners o conductes addictives amb el joc. L'objectiu d'aquesta formació continuada és dotar tot el personal de recursos per evitar abusos.
La ludopatia afecta a Europa el 0,6% de la població i els principals centres de risc són els bingos i sales de casino. Per fer front a les incidències fruit de conductes addictives, s'ha format trenta-tres treballadors de bingos. El primer curs dota de recursos per reconduir l'addició i, alhora, aclarir la modificació de la Llei del bingo. L'assessor tècnic del ministeri de Salut i Benestar, Ramon Nicolau, afirma que seguirà impartint aquesta formació i, confia, que la futura llei del joc contribueixi a la prevenció.Informa: Toni Vila Imatge: Sergi Pla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.