Formatges i confitures al Saló Ordino Gourmet

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La jornada d'aquest dissabte del Saló Ordino Gourmet ha començat fa una estona amb un tast de formatges. Ha exhaurit totes les entrades i els assistents han pogut tastar formatges de pastor, fets amb llet crua de cabra. Després s'ha seguit amb un taller d'elaboració de confitures de la parròquia, de Sispony.

Arnau Quingles, de la cooperativa de Formatges Oliva, explica que fa formatges amb el ramat de cabres i que el treu a pasturar pels boscos d'Oliana. 

Sònia Cano, del Pastador, detalla que explicarà el procés i el món de la melmelada. "Hem d'apostar pel producte local i tradicional". 

El dia no ha acabat. Queden encara tres tallers. Un de xocolata, un de cuina d'aprofitament i finalment un tast de vins, que també ha exhaurit totes les entrades.

Informa: Neus Vila
Imatges: Andreij Cristancho

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.