El fosc biopic d'Amy Winehouse

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest mes Amy Winehouse ha aconseguit el premi Brit Billion per superar mil milions de reproduccions en línia al Regne Unit, una fita que arriba amb l'estrena del biopic 'Back to Black'. Amb el títol de la cançó on ella descrivia l'inici del final després de separar-se de la seva parella. 

Aquest juliol fa tretze anys de la pèrdua d'una de les veus més úniques dels últims temps, la d'Amy Winehouse. El prodigi del soul forma part del club dels 27 amb Janis Joplin, Jim Morrison o Kurt Cobain. Ara 'Back to Black' recorda la vida d'una artista que no cantava per ser famosa, sinó que era la seva manera d'alliberar-se.

La cançó que dona títol al biopic és el resultat d'un dels episodis més truculents de la seva vida. El trencament amb Blake Fielder amb qui es va endinsar en el món de les addiccions i que suposaria el principi de la fi de la seva carrera i la seva vida

"Back to black", Sam Taylor-Johnson

I no deixem les històries sinistres. No és la primera vegada que Russell Crowe dona vida a un exorcista, ja ho va fer a l''Exorcista del Papa' amb el qual es va guanyar un èxit que ara obre la porta a l'estrena d'aquesta setmana.

L'australià interpreta a un actor amb addiccions que cau en un comportament sinistre durant el rodatge d'una pel.lícula de terror sobrenatural mentre la seva filla, Ryan Simpkins, l'intenta ajudar. La realitat supera els guionistes de la ficció. Del creador d'Scream arriba 'El exorcismo de Georgetown'.

"El exorcismo de Georgetown", Joshua John Miller

Informa: Rosa Alberch 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.