La fotografia contemporània es deixa veure a l'Espai Caldes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La fotografia contemporània serà la protagonista de la nova exposició a l'Espai Caldes. Del 17 de juliol al 26 d'octubre, la sala presenta l'obra de Chema Madoz i Helena Almeida, després de l'exposició d'Angel Calvente. Tots dos es fusionen i es complementen amb la voluntat de mostrar com una persona crea una obra. 

Es tracta d'una mostra que pretén guiar al visitant a través del procés creatiu. És per això que la sala exposa també els esbossos dels artistes, alguns dels quals no han sortit mai a la llum.

"Tenen un tipus de fotografia que no és el més representat a la col·lecció, que és una fotografia construïda. Ells han d'imaginar una fotografia partint d'un dibuix o d'altres mitjans i després han de crear-la"

Pepe Font de Mora, director de la Fundació Foto Colectania

L'exhibició estarà oberta al públic i disponible fins al 26 d'octubre. A més, la sala compta també amb un espai d'exposició audiovisual i tallers.

"D'una banda, es farà un taller experimental sobre la taca i la pintura, que també forma part de l'obra de l'Helena Almeida més enllà de la mateixa fotografia, i després desenvoluparà una performance per mostrar com treballa des del cos.

Aurora Baena, responsable de l'Espai Caldes

La mostra se suma a la resta de propostes que s'estan preparant per acabar d'enllestir 'l'Entorn Caldes'. El conseller de Cultura, Valentí Closa, assegura que tot i que no s'han tancat dates, molt aviat es podran veure accions paral·leles que acompanyaran la presentació de l'entorn Caldes.

Informa: Bruna Luque 
Imatges: Pere Besolí

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.