La fusió de Tana and The Pocket Philarmonic captiva el públic de la plaça Coprínceps

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ahir el cicle "Músiques del món" d´Escaldes- Engordany donava la benvinguda a Tana and The Pocket Philarmonic, una fusió de música popular, jazz i swing amb la qual van captivar el públic. Dins la seva gira han fet una aturada a Andorra, i això ha permès que un dels seus components tornés a casa. Esteve Martínez. Per cert, que avui la banda ofereix un segon concert a Andorra.

Havia vingut amb Chozpareï i ahir Vincent Tana amb el seu ukelele tornava a l´escenari de la Coprínceps amb The Pocket Philarmonic, una formació que sona a clàssic, que recorda el folk i que es mou a ritme dels anys cinquanta. Aquesta banda francesa va oferir un concert en què mesclaven perfectament instruments tan dispars com l´ukelele, el piano, el contrabaix i tres violins.

Un dels violinistes és l´andorrà afincat a Montpeller Esteve Martínez, que ahir tornava a casa. Descriu el projecte de Tana & The Pocket Philarmonic com a "orginal" i assegura que tenien ganes de venir a Andorra.

A l´octubre trauran el segon disc, un EP que portarà per nom"Fall Time". Mentrestant avui hi ha una altra oportunitat de veure la banda en concert. Serà a la Borda Jovell, a Sispony, a partir de les 21h.

Informa: Rosa Alberch/Víctor Reolid     Imatge: Víctor Reolid

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.