Gairebé un milió de turistes al juliol

El mes de juliol s'ha rebut més de 955 mil visitants, un 3% menys que al juliol de l'any passat. Més de la meitat han estat excursionistes, la majoria francesos, mentre que prop d'un 40% han estat turistes, principalment espanyols.

Ara bé, si s'observa el total de visitants, l'arribada d'espanyols i francesos ha minvat en termes generals i, en canvi, els únics que han pujat han estat els d'altres nacionalitats. Uns moviments turístics que, malgrat tot, no s'han notat especialment a les fronteres.

De fet, el nombre de vehicles que han entrat aquest juliol, uns 386 mil, tan sols ha baixat un 0,9% respecte el juliol del 2023. I, seguint la tendència que tot just avançàvem, mentre per Espanya s'ha entrat un 3% menys, per França s'ha fet un 4% més.

Tanmateix, si ens fixem en els darrers 12 mesos, l'entrada de vehicles total ha pujat un 1,5% fins arribar a 4,2 milions.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.