La Gala Pere Valls reivindica la formació dels auxiliars en l'Alzheimer

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La sisena Gala Pere Valls continua amb la tasca divulgativa de l’Associació Andorrana per la Malaltia de l’Alzheimer.

Aquest any també pren un caràcter reivindicatiu, amb la demanda que els auxiliars que tracten amb persones amb la malaltia tinguin formació. Aquest és un dels principals objectius de l’associació, que ja treballa per poder facilitar-la. I la presidenta, Montse Valls, assegura que és una de les principals preocupacions. "Ara el que menys ens preocupa; és veritat que hem pogut abastir la manca de places que hi havia als centres sociosanitaris, cosa que ens calma molt. Però a nivell de formació estem molt preocupats. Creiem que els auxiliars que són als centres sociosanitaris han de tenir una formació específica i lluitarem perquè així sigui", esmenta la presidenta de l'Associació per la Malaltia d'Alzheimer. 

Valls també destaca que cada cop se’ls apropen més famílies per demanar ajuda, sobretot en les primeres fases de la malaltia. 

Informa: Pilar Candel

Imatges: David Moreno

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.