Gastón Acurio rep el guardó per a professionals de l'Andorra Taste

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Dia assenyalat aquest dijous a l'Andorra Taste, amb les ponències d'alguns dels millors xefs del món. L'organització ha guardonat el cuiner peruà Gastón Acurio, que relleva el francès Michel Bras en el palmarès dels premis de l'esdeveniment.

Acurio va deixar la carrera de dret pels fogons i l'èxit l'ha acompanyat fins al punt de convertir-se en un referent mundial de la cuina. Ha revaloritzat la cuina popular del Perú i ha fet que es conegui internacionalment. El ministre de Turisme i la cònsol d'Escaldes-Engordany han lliurat el guardó, una escultura de l'artista Nerea Aixàs, al cuiner, que ha destacat el progrés de la cuina andorrana.

"El procés ja s'ha iniciat. Els cuiners andorrans estan treballant junts i estan preparant als seus joves perquè superin el treball que estan fent. Només serà qüestió de temps perquè la cuina andorrana trobi un camí i una història per explicar al món que faci que la cuina d'Andorra se sumi als atractius que té Andorra en l'àmbit internacional."
Gastón Acurio, cuiner premiat amb l'Andorra Taste Award

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.