Gastronomia i literatura per conèixer millor la cultura catalana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Han après a beure a galet i han tastat plats tan típics de la nostra gastronomia com el pa amb tomàquet, l'all i oli o el pa amb vi i sucre. Els participants del campus de la llengua catalana han passat unes hores a la llibreria la Puça on han combinat l'activitat amb literarura de diversos gèneres.

El pa amb tomàquet és un dels plats que han pogut provar els alumnes del Campus de la llengua catalana però també n´han tastat d´altres no tan populars com és el pa amb vi i sucre. "Pensava que seria més fort, pel vi, però està bé", comenta l'Ingrid Santana, una de les participants del campus.

Tot i que vénen molt preparats i amb bon nivell de la nostra llengua, els alumnes del Campus han ampliat coneixements literaris i gastronòmics. També han après expressions catalanes com "menjar com un ocellet" o dites com "panxa plena no té pena".

Informa: Rosa Alberch      Imatge: Lluís Dejuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.