Gastronomia sostenible a l'escola

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En el marc de la Massana fogons, el cuiner Rodrigo de Nuzza ha fet una xerrada de gastronomia sostenible a l’escola francesa.

Ha parlat de l’origen dels aliments i a través d’anècdotes ha explicat com s'han de tractar. El punt més destacat ha estat la importància de no llençar menjar. La consellera de Dinamització de la Massana, Elisabet Rossell, ha remarcat que l'acció era per "arribar als petits i fer que arribi a tothom la gastronomia sostenible".

El cuiner Rodrigo de Nuzza ha posat l'èmfasi en què s'ha d'aprofitar "tot el que hi ha al plat i si queda alguna cosa a la nit o l'endemà es pot menjar". L'important és no malbaratar res.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.